Շաքարավազի արտադրությունը կրկնապատկվել է

642

Ներդրումային դաշտում իրականացվող բարեփոխումները, էներգակիրների սակագների նվազեցումը, հարկային արտոնությունները և մի շարք այլ գործոններ պետք է նպաստեն տեղական արտադրության զարգացմանը:

Վերլուծելով տեղական արտադրության ցուցանիշները, պետք է հաշվի առնել վերը նշված գործոնների ազդեցությունը, ինչպես նաև սուբյեկտիվ և օբյեկտիվ այլ նախադրյալներ:

Հայաստանում այս տարվա առաջին ութ ամիսներին արտադրվել է 54 հազար 119 տոննա շաքարավազ: Եթե համեմատենք այս ցուցանիշը նախորդ տարվա նույն ժամանակահատվածի հետ, ապա կտեսնենք, որ արտադրությունը աճել է 2.6 անգամ: 2015 թվականի հունվար- օգոստոսին արտադրվել է 20 հազար 750 տոննա շաքարավազ:

Загрузка...

ԹՈՂՆԵԼ ՊԱՏԱՍԽԱՆ